Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Φρουζής εκθέτει και άλλο Τουλουπάκη και αναδεικνύει την σκευωρία Novartis.



Την καταγγελία ότι η Ελένη Τουλουπάκη τον πίεσε σε άτυπη συνάντηση να μιλήσει για δέκα πολιτικά πρόσωπα έκανε ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην προανακριτική της Novartis.

Η κατάθεση Φρουζή στην Προανακριτική Επιτροπή είχε διάρκεια 4ο λεπτών περίπου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ειπώθηκαν τα παρακάτω 

Ο κ. Φρουζής, στην κατάθεση του στην Προανακριτική για Novartis, περιέγραψε μια μυστική άτυπη συνάντηση με την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με πρωτοβουλία της ιδίας τον Μάιο του 2018. Η συνάντηση έγινε στη οδό Λουκάρεως στο κτίριο της Εισαγγελίας. Ήταν συνάντηση ενός τετάρτου με παρόντα έξι άτομα. Επίμονα, όπως υποστήριξε στην επιτροπή ο κ. Φρουζής, η κα Τουλουπάκη του πρότεινε να κάνει χρήση του ευεργετικού νόμου προστασίας του ποινικού κώδικα, αρκεί να μιλήσει για πολιτικούς.

Σύμφωνα με τον κ. Φρουζή η κα Τουλουπάκη διευκρίνισε ότι δεν εννοούσε να μιλήσει απλά και ο ίδιος απάντησε «δηλαδή να μην καταθέσω όσα ξέρω; Να μην πω τη αλήθεια; Κάτι άλλο;».

Η κα Τουλουπάκη για να ενισχύση πιο εύκολα την κατάθεση του Φρουζή, του είπε ότι υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία εναντίον του και επέμεινε να πει για την υπόθεση των δέκα πολιτικών. Ο ίδιος ο κ. Φρουζής δεν απάντησε και όπως φέρεται να είπε στην Προανακριτική η κα Τουλουπάκη ήταν ο μοχλός πίεσης. Μάλιστα, οι βουλευτές κ.κ. Καραγκούνης και Μαρκόπουλος φέρεται να ρώτησαν αν χρησιμοποιήθηκε η έκφραση «πολιτικά πρόσωπα» σε εκείνη τη συνάντηση και ο ίδιος απάντησε καταφατικά.

Νέα κατάθεση Φρουζή στην Προανακριτική την Πέμπτη 14/11/2019  στις 11 το πρωί.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου