Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Έκλεψαν την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου και την έχουν στην Κουμουνδρούρου;; Στήνουν πανηγύρι για τον Τσίπρα;


Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου που όπως ακούγεται την έκλεψε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για να την παραδώσει στον Τσίπρα ώστε να κάνει το νούμερο στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Η αντίδραση Παπαδημητρίου

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Κώστα Παπαδημητρίου, πρώην γραμματέα της ΠΑΣΠ και μέλος της ΚΕ ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κάνει λόγο για «ευγενική συνδρομή καταγέλαστων γενίτσαρων», ενώ κάνει αναφορά και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και την πιθανότητα να βρεθεί στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου κρατώντας στα χέρια του την αιματοβαμμένη.



Η σημαία του Πολυτεχνείου, η οποία όλα τα χρόνια προπορευόταν της πορείας προς την αμερικάνικη πρεσβεία από μέλη της παράταξης της ΠΑΣΠ, άλλαξε χέρια και πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την οργή τωρινών μελών της ΠΑΣΠ, οι οποίοι κάνουν «διαδικτυακή επίθεση» στους πρώην συντρόφους τους, κάνοντας λόγο για «γενίτσαρους».

Τα μέλη της ΠΑΣΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου, που είχαν στα χέρια τους το εμβληματικό σύμβολο του αγώνα του Πολυτεχνείου, άλλαξαν κομματική στέγη, και έτσι η σημαία κατέληξε στην Κουμουνδούρου.

Έτσι, στην αυριανή πορεία η αιματοβαμμένη σημαία πιθανόν να κρατιέται και από τα χέρια του Αλέξη Τσίπρα που θα είναι γελοίο να τον αφήσουν να πρωτοστατήσει στην πορεία για το Πολυτεχνείο αντί να τον διώξουν όπως του πρέπει.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου