Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Μόνο ανικανότητα της ΕΛΑΣ μπορεί να χαρακτηριστεί η συνεχόμενη προκλητική δράση του Ρουβίκωνα



Είναι τραγικό να μην μπορεί η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ να ελέγξει τον Ρουβίκωνα και οι αντιεξουσιαστές να κάνουν ότι θέλουν.

Εχθές είχαμε νέα δολοφονική επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών με τρεις αστυνομικούς τραυματίες. Η δράση των αντιεξουσιαστών όμως δεν σταματάει εκεί αφού ο Ρουβίκωνας και παρά την σύλληψη εχθές μέλος του Ρουβίκωνα που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση η δράση τους συνεχίζεται προκλητικά.



Οι γνωστοί θρασύδειλοι τρομοκράτες αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν σήμερα στο γραφείο της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως ανενόχλητοι.

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.


Εισέβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου, πέταξαν μπογιές και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους.

Εν συνεχεία ανέβασαν βίντεο από την επίθεση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέροντας παράλληλα πως αφορμή για την επίθεση είναι το να δείξουν την αντίθεση τους στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση.



Για θρασύδειλους τραμπούκους έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας την επίθεση που έγινε νωρίτερα από μέλη του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως.

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.  Η Κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων.  Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου