Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ο Τσίπρας μετά την ξεφτίλα που περπάτησε 400 μέτρα στην πορεία κάνει τον περήφανο γιατί δεν έχει καταλάβει!



Αντί να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια ο Τσίπρας και να γίνει κάποια στιγμή όχι σοβαρός γιατί δεν του πάει, αλλά ανεχτός τραβάει το σκοινί και ξεφτιλίζεται περισσότερο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ξεφτίλα και τις αντιδράσεις που προξένησε η ξεφτίλα στημένη παρουσία του στο μπλοκ του κόμματος ως επικεφαλής, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει : «Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στην πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, την καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου «επιτελικού» κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας. Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με «μπαχαλάκηδες», αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές. Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά».

Σημειώνεται ότι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ταυτόχρονα οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα απέδωσαν καρπούς, αφού η χθεσινή πορεία για το Πολυτεχνείο ήταν από τις πιο ήρεμες των τελευταίων ετών, με την πρωτεύουσα την αμέσως επόμενη ημέρα να έχει επιστρέψει πλήρως στους ρυθμούς της καθημερινότητας και η ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει καταλάβει ακόμα.

Η απάντηση της ΝΔ -«Τα πράγματα αλλάζουν με τους μπαχαλάκηδες»
«Οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι επειδή η χθεσινή πορεία έληξε ειρηνικά, δίχως επεισόδια και χωρίς τη βροχή από μολότοφ που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχει πλέον πολιτική βούληση κι επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων. Oσο για την καπηλεία που επιχειρεί με τον αντικυβερνητικό χαρακτήρα που προσπαθεί να δώσει ο κ.Τσίπρας στο συλλαλητήριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον προκαλούμε να οργανώσει ο ίδιος μια αντικυβερνητική διαδήλωση για να δούμε πόσους θα μαζέψει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου