Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Νέα αθλιότητα Ραγκούση αποκάλεσε την επιτροπή Χουντοεξεταστική δείχνοντας ποιος είναι


Χωρίς ίχνος ηθικής και χωρίς να ντρέπεται ο Ραγκούσης που έχει ταυτιστεί με την συμπεριφορά των ακροαριστερών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε την επιτροπή «χουντοεξεταστική». 

«Ξεφτιλίζετε ό,τι ήταν ιερό σε αυτή τη Βουλή. Με τη βία της πλειοψηφίας αποφασίζετε να μετατρέψετε την επιτροπή σε χούντα! Να με αποβάλετε και να φωνάξετε την αστυνομία, ντροπή σας!» φώναζε χωρίς ίχνος ντροπής ο Γ. Ραγκούσης ξεφτιλίζοντας το κόμμα του και τον εαυτό του.

Βουλευτές ΝΔ μετά την νέα αθλιότητα Ραγκούση φώναζαν Ντροπή! Να ανακαλέσεις!

«Βλέπουμε συμπεριφορές Χρυσής Αυγής» είπε ο βουλευτής ΝΔ Ηλείας Ανδ. Νικολακόπουλος σχολιάζοντας τις επιθέσεις κατά του προέδρου και των μελών της προανακριτικής της ΝΔ.

«Ντροπή! Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί εναντίον μας και για τη δημοκρατικότητα μας. Μας προσβάλει ως κοινοβουλευτικούς κι ως ανθρώπους» είπε ο βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης.

Οι κ.κ. Μαρκόπουλος και Πλεύρης αντέταξαν στους κ.κ. Ραγκούση -Αυγέρη που φώναζαν πως «ο Φρουζής είναι έξω και περιμένει» πως «τώρα σας έπιασε ο πόνος; Τέσσερα χρόνια δεν τον καλέσατε ούτε μια φορά. Με εμάς έρχεται πρώτη φορά να καταθέσει».

Από την πλευρά του ο Κ. Καραγκούνης είπε: «Η τοποθέτηση Ραγκούση περί χουντοεπιτροπής θα πρέπει να καταδικαστεί. Να αναιρέσουν. Εκθέτουν τον κοινοβουλευτισμό. Αλλά κόμματα χρησιμοποίησαν τέτοια φρασεολογία στο πρόσφατο παρελθόν» τόνισε. Πρόσθεσε πως τέθηκε το ίδιο ζήτημα και το 2010 και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συμφωνήσει τότε. «Είχατε συμφωνήσει. Το καταλαβαίνετε. Γνωρίζατε για το ασυμβίβαστο κι επιμείνατε να προτείνετε τα δυο μέλη. Λειτουργήσατε κακόπιστα για να προκληθεί ακυρότητα της όλη διαδικασίας».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου