Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Είχε το θράσος ο Τσίρπας που διέλυσε το εργατικό καθεστώς να απαντήσει στον Μητσοτάκη για τις απεργίες



Ο πλέον ανίκανος και προκλητικός πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες εργαζόμενους και αντί να κάνει την αυτοκριτική του ζητώντας συγνώμη, γράφει στο facebook κάνοντας αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη.

Μιλάει αυτός ο προκλητικός που μείωσε τον βασικό μισθό χωρίς ίχνος ντροπής, που καθιέρωσε το 4ωρο με μισθούς πείνας για να μειώσει την ανεργία φαινομενικά, αυτός απατεώνας έχει το θράσος και μιλάει.

Ο θρασύτατος πρώην για κακή τύχη της Ελλάδος ακροαριστερός και επικίνδυνος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο facebook : «Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ακραία συντηρητικής του αντίληψης για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν. Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, δε θα το έγραφε καλύτερα. Δυσανεξία στις απεργίες, δυσανεξία στη διαφορετική άποψη, δυσανεξία στα εργασιακά δικαιώματα, δυσανεξία και στη Δημοκρατία. Όλα αυτά είναι σημάδια καθεστωτικής νοοτροπίας. Επειδή κέρδισε τις εκλογές, νομίζει ότι δε θα πρέπει κανείς να τον ενοχλεί. Κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εφημερίδες, απεργοί. Όλοι σιωπή! Ενοχλείται ο κος Πρωθυπουργός...».

Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ακραία συντηρητικής του αντίληψης για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν.
Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, δε θα το έγραφε καλύτερα.
Δυσανεξία στις απεργίες, δυσανεξία στη διαφορετική άποψη, δυσανεξία στα εργασιακά δικαιώματα, δυσανεξία και στη Δημοκρατία.
Όλα αυτά είναι σημάδια καθεστωτικής νοοτροπίας.
Επειδή κέρδισε τις εκλογές, νομίζει ότι δε θα πρέπει κανείς να τον ενοχλεί. Κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εφημερίδες, απεργοί.
Όλοι σιωπή!
Ενοχλείται ο κος Πρωθυπουργός...


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου