Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου



Νεκροί εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, που είχε σκοτωθεί το 2016 στην Αττική οδό, όταν το πολυτελές του αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. 

Μάνα και γιος επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας. Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, προκειμένου να γίνει η επίσημη αναγνώριση από συγγενικά τους πρόσωπα.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε βάθος 32 μέτρων και το οδηγούσε η 75χρονη μητέρα, Σοφία Μαυρίκου. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και στη συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δύο σκυλάκια, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να διασωθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, η γυναίκα αφού μπήκε στον χώρο περιορισμένης πρόσβασης ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα ώσπου το αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου