Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

45αρες plus γεμίζουν το instagram με φωτογραφίες κάνοντας τις Λολίτες


Η Λολίτα ανατέλλει ξανά!! Κοιτάξτε την… Είναι κορίτσι; 

Είναι, συγγνώμη, γυναίκα; 

Όχι. Είναι γυναίκα που νομίζει ότι μπορεί να πλασαριστεί σαν Λολίτα. 

Είναι γελοίο και παράλληλα προκλητικό να μην πηγαίνεις με την ηλικία σου και ειδικά εάν είσαι μητέρα και έχεις παιδί που θα μεγαλώσει και θα δει τα χάλια σου.

44άρες και 45χρονες plus υποδύονται τα κορίτσια σε φωτογραφίες που βγάζουν μόνες τους, με ρετούς κάνουν μεταξένια την επιδερμίδα τους, δεν έχουν σημάδια στο πρόσωπο τους, ούτε σπυράκια, ούτε στίγματα, τα μάτια τους και καλά έχουν δει πολύ λίγα πράγματα και δεν έχουν προλάβει να κάνουν καμία κατάχρηση. Θέλουν να γοητεύσουν τους άντρες γιατί χρειάζονται την επιβεβαίωση... μεγαλώνουν και αυτό δεν το αντέχουν να σοβαρευτούν.

Η Λολίτα επέστρεψε σε ηλικίες από 45 και πάνω και μαζί της μια άλλη λέξη, το νυμφίδιο, αλλά είναι για γέλια. Αυτή η όμορφη λέξη ακουγόταν πολύ στα 70ς, τότε όπου για λίγα λεπτά οι χίπις με τη σεξουαλική ελευθερία έδωσαν καλό όνομα σε αυτόν τον προσδιορισμό. Ξαφνικά με το τέλος αυτής της δεκαετίας σταμάτησε να ακούγεται αυτή η λέξη. Μερικές γυναίκες όμως δεν λένε να μεγαλώσουν και συνεχίζουν να βγάζουν φωτογραφίες κάνοντας τις σέξι Λολίτες για να προκαλέσουν λέγοντας ότι η φωτογραφία είναι τέχνη.

Ναι, τα νυμφίδια επιστρέφουν και αυτή τη φορά δεν απευθύνονται στα σχολιαρόπαιδα, αλλά στους τριάντα και κάτι. Και το «καινούργιο» νυμφίδιο δεν είναι, όπως παλιά, ένα εργαλείο φαντασιώσεων· η νέα, ξανθιά, υποταγμένη δεν είναι μια ανήλικη στάρλετ που αποζητάει αγάπη σε έναν γυάλινο κόσμο, αλλά ένας δράκος 45 plus που με προσωπικά κίνητρα κάνουν ανεξέλεγκτα πράγματα για να προκαλέσουν και να βρουν άντρα.



Ένα νέο κορίτσι μπορεί να είναι νυμφίδιο όταν την ακουμπάει η επιθυμία των ματιών ενός πολύ μεγαλυτέρου της άντρα, αλλά μια μεγάλη γυναίκα 45 plus δεν μπορεί να γίνει νυμφίδιο στα μάτια ενός μικρότερου 35αρη τον οποίο θέλει να προκαλέσει με φωτογραφίες κάνοντας την Λολίτα. Άλλο milf άλλο Λολίτα είναι θέμα καθαρά ηλικίας.

Όταν η Κάρολ Μπέικερ στα 24 της πιπίλιζε σαν Λολίτα το δάχτυλό της στο Baby Doll ήταν κάτι παραπάνω από αστείο σκέψου να κάνει την ανέμελη ημίγυμνη Λολίτα μία 45άρα που θέλει μέσα από την φωτογραφία να επιβεβαιωθεί. Μία όμορφη 45άρα μπορεί να επιβεβαιωθεί και με μία άβαφη φωτογραφία εάν τολμάει, να φαίνονται τα σημάδια και τα σπυράκια στο πρόσωπο της και το κορμί της, οι φλέβες της στα πόδια της.

Τα ξενυχτισμένα μάτια και η επικίνδυνη ισορροπία δεν είναι όμως και τα καλύτερα αφροδισιακά και όσο και να τα κρύψεις φαίνονται στις φωτογραφίες επιβεβαίωσης και απόγνωσης, όποιος σε θέλει θα έρθει κάνοντας η όχι την Λολίτα, ο σκοπός όμως είναι αυτός να σε θέλει πολύ και όχι απλά για να περάσει την ώρα του.

Νάντια


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου