Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Mε ανύπαρκτα στοιχεία ενέπλεξαν τον Πικραμμένο στην υπόθεση Novartis



Σοκ προκαλούν όσα περιγράφει ο αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, αναφορικά με τη σύνταξη δικογραφίας σε βάρος του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, με την επίκληση βίντεο από την εισαγγελά Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη το οποίο κατά τον ίδιο ήταν ανύπαρκτο.

«Ούτε στικάκι υπήρχε, ούτε δικαστική συνδρομή, παρά μόνο συνάντηση για να πιούμε καφέ με τους Αμερικανούς ερευνητές της υπόθεσης στο διάδρομο ενός ξενοδοχείου μετά το πέρας άλλων εργασιών τους, και υπό μορφή αγγαρείας για αυτούς όπως διαπίστωσα. Αμέσως κατάλαβα ότι είναι σκευωρία προερχόμενη από τον Ρασπούτιν…» κατάθεσε ο Ιωάννης Αγγελής.

O κ. Αγγελής υποστηρίζει στην κατάθεσή του πως αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενημέρωσε με αναφορά του την τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

«Η κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με έπεισε να την πάρω πίσω (την αναφορά) διότι θα τινάξω όλο το εισαγγελικό σύστημα και αυτή την ίδια στον αέρα. Μου είπε μάλιστα ότι αρρώστησε διαβάζοντας την και πήγε δύο φορές στο νοσοκομείο το απόγευμα της 8ης Ιανουαρίου 2019, αν θυμάμαι καλά, λόγω της αναφοράς μου. Με την επιμονή της αλλά και με την επιμονή της κυρίας Παπασπύρου και ύστερα από την υπόσχεση αμφοτέρων ότι θα απομακρυνθεί η κ. Τουλουπάκη ή θα απομακρυνθεί ο Ρασπούτιν απ’ την κυβέρνηση (όλοι γνωρίζαμε ότι ο Ρασπούτιν ήταν υπουργός της κυβέρνησης) «πήρα πίσω» την αρχική αναφορά μου και κατέθεσα άλλη πιο επιεική»προσθέτει στην κατάθεση του.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Αγγελή η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη του είπε ότι υπάρχει ένα βίντεο όπου ο ισχυρός άνδρας της Νοvartis Κώστας Φρουζής αναφέρει ότι έκανε ένα δωράκι 100.000 ευρώ στο κ. Πικραμένο. Την επομένη όμως, υποστηρίζει, του είπε: «συγνώμη έκανα λάθος, δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου