Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Στραγγάλισε την αδελφή του για τον κωδικό του wi-fi


Σε ισόβια καταδικάστηκε ένα αγόρι από την Τζόρτζια των ΗΠΑ που είχε στραγγαλίσει την αδελφή του στη διάρκεια καβγά για τον κωδικό του Wi-Fi.

Ο Kevon Lamar Watkins, που ήταν μόλις 16 ετών τον μοιραίο Φεβρουάριο του 2018, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία, όπως αναφέρει η New York Post.

Εκείνο το τραγικό απόγευμα, ο Kevon έπαιζε παιχνίδια στο Xbox και άλλαξε τον κωδικό του ίντερνετ όταν η σύνδεση άρχισε να γίνεται πολύ αργή λόγω των πολλών χρηστών που τη χρησιμοποιούσαν ταυτόχρονα.

Αρχικά η μητέρα του αγοριού επιχείρησε να βγάλει την κονσόλα από το δωμάτιο του αγοριού και στη συνέχεια ο 16χρονος άρχισε να τσακώνεται με την αδελφή του Alexus Breanna Watkins, μέχρι που ο καβγάς βγήκε εντελώς εκτός ελέγχου και είχε τραγικό τέλος. Ούτε ο 13χρονος αδελφός θύτη και θύματος, που προσπάθησε να σταματήσει τον 16χρονο, δεν κατάφερε να σταματήσει τον στραγγαλισμό της αδελφής τους.

«Την έπνιγε επί έντεκα λεπτά. Σε κάποια στιγμή πρέπει να σταμάτησε το κορίτσι να κινείται αλλά εκείνος δεν το κατάλαβε, επειδή ήταν ακόμα εξοργισμένος» περιέγραψε η δικαστής.

Το επόμενο πρωί ανακοινώθηκε σε τοπικό νοσοκομείο ο θάνατος της Alexus από ασφυξία.

Την ώρα της ανακοίνωσης της ποινής ο Kevon έκλαιγε με λυγμούς και έλεγε «συγγνώμη».

«Νομίζω όλοι καταλαβαίνουν» πρόσθεσε η δικαστής. «Όπως και το δικαστήριο».

Ο νεαρός είχε καταθέσει πως τσακώνονταν σχεδόν κάθε μέρα με την αδελφή του.

Η δικαστής επισήμανε πως θα έπρεπε ο Kevon να είχε βοηθηθεί ώστε να διαχειρίζεται τον θυμό του και χαρακτήρισε την απόφασή της να καταδικαστεί σε ισόβια την πιο δύσκολη που έχει λάβει στην καριέρα της.


Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου