Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Ο Παππάς νόμιζε ότι η Θάνου και ο πατέρας του θα μείνουν αιώνια στις θέσεις τους



Πίκρα!!! Τεράστια πίκρα στον Νίκο Παππά μετά την σοβαρότητα που δείχνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν φτάνει η ξεφτίλα του πατέρα του που έφυγε διακοπές για να μην τον ξεκολλήσουν από τον θέση του στον ΟΑΣΘ λες και του την χάρισαν, τώρα βλέπει και την Θάνου να απομακρύνεται από την θέση της με συνοπτικές διαδικασίες και έχει τρελαθεί.

Μάλιστα προαναγγέλλει για να γελάσουμε περισσότερο ότι θα αμολήσει το "βαρύ όπλο" του ΣΥΡΙΖΑ Ευρωβουλευτή Παπαδημούλη για να ξεφτιλιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο.

Ο Παππάς λοιπόν έβγαλε ανακοίνωση για να γελάμε αλλιώς δεν θα την ανεβάζαμε γιατί δεν έχει νόημα τα όσα λέει ο τύπος αυτός :  “Της νύχτας τις τροπολογίες τις βλέπει η μέρα και γελά, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, η οποία αντίκειται και στην κοινοτική νομοθεσία, η Ν.Δ. επιχειρεί να παύσει την επικεφαλής και τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού”.

“Προφανώς έχουν ενοχλήσει οι τελευταίες αποφάσεις της επιτροπής, οι οποίες βάζουν φρένο στις γκρίζες ζώνες και πρακτικές που υπάρχουν στη διανομή του Τύπου, ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη, καταθέτει άμεσα ερώτηση και προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αυτή τη χυδαία και εξόφθαλμη παρέμβαση στη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Είναι προφανές ότι αυτή η πρόχειρη και φωτογραφική τροπολογία έχει συνταχθεί από κάποιο εκδοτικό συγκρότημα και όχι από το κυβερνητικό επιτελείο”, δηλώνει ο  Παππάς για να γελάει ο κόσμος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου