Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Δόμνα Μιχαηλίδου!! Ότι δεν αντέχει ένας Συριζαίος


Η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου είναι μορφωμένη, όμορφη, έξυπνη, χαμογελαστή κάτι που δεν έχει ένας συριζαίος.

Το βασικότερο δεν είναι αριστερή για να έχει τα χαρακτηριστικά των γυναικών του σύριζα που μας άφηναν σοκαρισμένους σε κάθε τους εμφάνιση.

Η 32χρονη οικονομολόγος συγκεντρώνει όλα τα φλας των φωτογράφων και είναι μία από τις πέντε γυναίκες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η νέα υφυπουργός, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, ξεκίνησε τις σπουδές της στα Οικονομικά στο University of York της Αγγλίας, ενώ συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, όπου έλαβε μεταπτυχιακό στις Αναπτυξιακές Σπουδές και Διδακτορικό στα Οικονομικά της Ανάπτυξης. Είναι επισκέπτρια λέκτορας του Κέντρου Αναπτυξιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Cambridge και έχει επίσης διδάξει Μακροοικονομικά στο Judge Business School του Cambridge, καθώς και Οικονομική́ Πολιτική́ στο Government School του UCL.

Στα 26 της, η Δόμνα Μιχαηλίδου εντάχθηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, ως ειδική στον ανταγωνισμό. Το 2016 ήταν η υπεύθυνη οικονομολόγος της ομάδας των κατασκευών για την Τρίτη Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ. Έχει διατελέσει σύμβουλος Δημόσιας Υγείας της κυβέρνησης του Ιράν, και ειδική συνεργάτιδα της αναπτυξιακής τράπεζας της Βραζιλίας, αλλά και του ΟΗΕ στην Ουγκάντα.

Άπιαστα για τους συριζαίους!!! Ακατόρθωτα!! Άριστεία, μόρφωση κατάρα για τους συρίζαίους!!!

Η πλειοψηφία των Ελλήνων είμαστε με την κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου και μας αρέσει να την βλέπουμε να χαμογελάει με νόημα και έξυπνα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου