Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Μάτι: Επιστολή κατοίκων στον Μητσοτάκη για υπέρβαση των εμποδίων ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα




Την Τρίτη 23 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την φωτιά στο Μάτι στην οποία έχασαν τη ζωή τους 103 άνθρωποι και οι κάτοικοι έστειλαν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας του να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος στην πληγείσα περιοχή.

Η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μάτι Αττικής δίνει συγχαρητήρια για την εκλογή του και εύχεται «καλή επιτυχία ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία».

Οι κάτοικοι, απευθύνουν έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος».

«Η πληγείσα από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 περιοχή της Ανατολικής Αττικής ένα χρόνο μετά αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία δεν είναι η στιγμή να απαριθμήσουμε, θα επιθυμούσαμε όμως να σας γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, καθώς θα χρειαστούμε τη συμπαράστασή σας, την προσωπική αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης για την υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος» αναφέρουν.

Και καταλήγουν στην επιστολή τους : «Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο σας και αναμένουμε συνάντηση για την πλήρη ενημέρωσή σας όσον αφορά στο τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι υπολείπεται, καθώς και προτάσεις για αποδοτικότερη συνεργασία».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου