Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Δημιουργός του «πεισματάρη γάιδαρου» πρός Ακριβοπούλου: Αίσχος, δεν έδωσα άδεια



Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ, που το χρησιμοποίησε για να κάνει την άθλια προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωταγωνιστής του βίντεο προπαγάνδας είναι «Ο πεισματάρης γάιδαρος», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημιουργού του, Κωνσταντίνου Κρυστάλλη, ο οποίος έκανε λόγο για «αίσχος», τονίζοντας ότι «δεν έδωσα την άδεια για την χρήση της ταινίας. Κάθε άλλο παρά πολιτικοποίηση θέλω για την Μαρίζα!».


Παρά τις αντιδράσεις αντί να ζητήσει συγνώμη η Ακριβοπούλου και να παραιτηθεί, η να την παραιτήσουν από την καθεστωτική ΕΡΤ είχε το θράσος να απαντήσει έτσι : Κατερίνα Ακριβοπούλου : «Κακός χαμός σήμερα στα φιλικά προς τη ΝΔ Μέσα που χαρακτηρίζουν προπαγανδιστικό το βίντεο. Είναι τα ίδια Μέσα που έχουν δώσει ρεσιτάλ fake news και που κόπτονται επιλεκτικά για τη δεοντολογία και εκεί είναι το θέμα.

Είναι τα ίδια Μέσα που ευτυχώς δεν έγραψαν κουβέντα για αναρτήσεις, τοποθετήσεις άλλων συναδέλφων, εδώ της ΕΡΤ, που έχουν το θάρρος και την παρρησία είτε μέσω των εκπομπών τους είτε με σχόλια είτε με αναρτήσεις να καταφέρονται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Και καλά κάνουν οι συνάδελφοι σε όποιο Μέσο κι αν είναι γιατί αυτό είναι ελευθερία γνώμης και άποψης κυρίως όταν την υπερασπίζεται κανείς με συνέπεια και συνέχεια και δεν αλλάζει μανδύα με όρους καιροσκοπισμού».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου