Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Νέος Ποινικός Κώδικας το νέο έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ κατά της ασφάλειας των πολιτών




Κανένας από την επικίνδυνη και άθλια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν άκουσε την Ένωση Εισαγγελέων  για τις αλλαγές έγκλημα στον ποινικό κώδικα που ψηφίστηκαν.

Οι αστυνομικοί, εκφράζουν τους σοβαρούς φόβους τους για αύξηση της εγκληματικότητας, που μπορούν να επιφέρουν αυτές οι αλλαγές με άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία από 1ης Ιουλίου.

Το πόσο επικίνδυνη και ανεύθυνη είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται από το ότι χρειάστηκε έως και παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας για να αλλάξει γνώμη  στις αλλαγές που επιθυμούσε να περάσει για το έγκλημα του βιασμού.

Λόγω της αναδρομικότητας υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αποφυλακιστούν μαζικά επαγγελματίες διαρρήκτες κατά εκατοντάδες έως και χιλιάδες, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου και να κινδυνέψουν σπίτια περιουσίες και ανθρώπινες ζωές με τις ευχές ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλά αδικήματα θα αντιμετωπίζονται πλέον ως πλημμελήματα και όχι κακουργήματα, ακόμα και επαγγελματίες διαρρήκτες που αυτό είναι το «επάγγελμά» τους και χρειάστηκαν ακόμα και πολυετείς προσπάθειες για να τους βγάλουν από την κοινωνία οι διωκτικές Αρχές, θα βρεθούν μαζικά ξανά στους δρόμους και θα ρημάξουν περιουσίες με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ.

Προς τι η βιαστική ψηφοφορία σε βάρος της ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών;

Γιατί στην περίπτωση των ανθρωποκτονιών από πρόθεση, πλέον «σπάνε» τα ισόβια και το δικαστήριο θα μπορεί να επιβάλει πρόσκαιρη κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών, που αν συμπεριλάβει κανείς την καλή διαγωγή στην Φυλακή. 

Στην περίπτωση των ανθρωποκτονιών από αμέλεια κατά συρροή οι ποινές κατεβαίνουν με τον νόμο έγκλημα κάτω των 8 ετών, εύκολα μπορεί κανείς να κάνει συνειρμούς για τους κατηγορούμενους της καταστροφής στο Μάτι και πόσο στα μαλακά θα πέσουν με αυτές τις αλλαγές.

Με λίγα λόγια για να ικανοποιήσουν τους συντρόφους τους, ευνοούν το σύνολο των κακοποιών σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου