Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Γελάνε οι Έλληνες με τον Ζαχαριάδη : Η Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί πλειοψηφικό ρεύμα για τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ




Η δεν έχουν σώας τα φρένας, η δεν πατάνε στην γη, η δεν ζουν στην Ελλάδα οι Συριζαίοι γιατί τόσο προκλητικοί μόνο αναίσθητοι μπορεί να είναι.

Ο Ζαχαριάδης μιλώντας στον ραδιοσταθμό στο Κόκκινο σχολίασε τα πρωτοσέλιδα στο εξωτερικό και τις αναφορές στην Ελλάδα με θετικές ειδήσεις για την ειρήνη, την σταθερότητα, τη φιλία, την ανάπτυξη, σε αντίθεση με αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν όπου οι αναφορές ήταν απαξιωτικές με ντροπιαστικούς τίτλους και υποτιμητικούς τίτλους. «Ο κόσμος ξέρει, βλέπει, παρακολουθεί και θα μας κρίνει όλους» είπε ο κ. Ζαχαριάδης και προκαλώντας τους Μακεδόνες και όλους του Έλληνες είπε ότι βλέπει σημαντικά οφέλη από την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για την επίσημη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια.

Ο Ζαχαριάδης είπε χωρίς ίχνος ντροπής:  «στα μείζονα εθνικά ζητήματα δεν μπορείς να μετράς ούτε το πολιτικό κόστος ούτε το κομματικό κόστος. Έπρεπε να πάρουμε αυτή την πολιτική επιλογή ακόμα και αν είχε πιο μεγάλο και πολύ πιο μεγάλο πολιτικό κόστος από αυτό το οποίο έχει ή μπορεί να αποτυπωθεί ή μπορεί να μην αποτυπωθεί».

Και πήγε και ένα βήμα παραπέρα για την Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι «αυτή η συμφωνία δημιουργεί ρεύμα πλειοψηφικό για τις ιδέες και τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, στους προοδευτικούς, στους πατριώτες, και στους σκεπτόμενους πολίτες αυτής τη χώρας οι οποίοι βλέπουν την εξωτερική πολιτική και τη διεθνή πολιτική και με μια ευρύτητα και με ένα βάθος χρόνου».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου