Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Είναι απίστευτο! Επιμένει η Παπακώστα για Μονμάρτη και δεν έχει ντραπεί ακόμα



Είναι απίστευτο το πώς αγνοούν την πραγματικότητα τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!!! Σανό έχουν μέσα στο κεφάλι τους;

Η υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, αντί να ζητήσει συγνώμη για τις υπερβολές της  επιμένει ατάραχη στον ΣΚΑΙ λέγοντας «για εμάς, δεν υπάρχει άβατο στην περιοχή των Εξαρχείων».

Αντί να δώσει απαντήσεις στην εκπομπή «Ρουά Ματ» στο θέμα που καίει για τη εγκληματικότητα στα Εξάρχεια, έλεγε αερολογίες . Για να ενισχύσει τις αερολογίες της που ταυτίζονται πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ η Παπακώστα είπε : «στα Εξάρχεια πήγα πρόσφατα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εάν υπάρξει αποφασιστικότητα και βούληση, η περιοχή μπορεί να γίνει η Μονμάρτη της Αθήνας. Πολεοδομικά υπάρχουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά». Και συνέχισε να προκαλεί λέγοντας :«για εμένα (τα Εξάρχεια) είναι μία γειτονιά στην οποία έχω πολλούς φίλους, πολλά χρόνια. Υπάρχει ένας κόσμος εκεί που πάλλεται στο να προσφέρει πολιτιστικό έργο. Να παράγει για τη χώρα πολιτισμό».

«Το δόγμα είναι ότι δεν υπάρχει άβατο» είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ή παραβατικότητα» είπε η Παπακώστα.

Και προκάλεσε αντιδράσεις όταν είπε : «Ο πολιτικός σχεδιασμός της χώρας τις δεκαετίες που προηγήθηκαν, μέχρι και σήμερα, ήταν σε μία κατεύθυνση, απλώς ‘να λύσουμε τα ζητήματα και μόνο με καταστολή και αστυνόμευση».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου