Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την Χρυσοβελώνη : O χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στις ιδέες που πιστεύω



Η Χρυσοβελώνη νομίζει ότι όλοι είναι ΣΥΡΙΖΑ, και δεν υπάρχουν νοήμονες Έλληνες που έχουν καταλάβει ότι η τελειωμένη πολιτικά Χρυσοβελώνη ψάχνει πολιτική σανίδα για να επιβιώσει και για να μην ξαναμπεί στην αφάνεια.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ότι ααφέστατα κάποια στιγμή θα υπάρξει συζήτηση, ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγγενής και κοντά στις ιδέες που πιστεύω, αλλά για να εισέλθεις σε ένα κόμμα, δεν φτάνει να το αιτηθείς, χρειάζεται να κινηθούν και οι αντίστοιχες διαδικασίες και να υπάρχει και η αποδοχή σου.

Σε ερώτηση εάν είναι πιθανό να περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές, μετά και την αποχώρησή της από τους ΑΝΕΛ, η κ. Χρυσοβελώνη είπε πως «μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του και πρωθυπουργό, γιατί τα πράγματα είναι ακόμη νωπά και οι εξελίξεις που “τρέχουν” είναι πάρα πολύ σημαντικές».

Και τέλειωσε προσπαθώντας να περάσει ότι και καλά δεν την ενδιαφέρει η καρέκλα και η πολιτική επιβίωση «όταν πλέον θα ηρεμήσουν τα πράγματα, τότε θα πάρω τις αποφάσεις μου. Σίγουρα θα κάνω τις απαιτούμενες συζητήσεις, με πνεύμα νηφαλιότητας και χωρίς άγχος για την “καρέκλα”… για μένα η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα διαστήματα που δεν έχω ενεργό συμμετοχή στην πολιτική».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου