Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζει να ντροπιάζεται για πολιτική επιβίωση ο Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη μου χαρά να με εντάξει ο πρωθυπουργός στα ψηφοδέλτια


Φτάνει με τον Παπαχριστόπουλο και κανένας δεν πρέπει να ασχολείται πλέον!!

Εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και είπε με θράσος :«Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία».

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» είπε παρακαλώντας τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Ant1 και τόνισε ο αντρόπιαστος πολιτικός γυρολόγος ότι θα είναι μεγάλη του χαρά αν ο πρωθυπουργός τον εντάξει σε αυτήν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα χαρεί πολύ αν θα συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο Παπαχριστόπουλος πρέπει να αγνοηθεί από όλα τα κόμματα και τον ΣΥΡΙΖΑ και να βγει στην αγορά να δουλέψει χωρίς να ξανά ασχοληθεί με την πολιτική, δεν τον χρειάζεται η χώρα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου