Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι οι παλαβοί στον ΣΥΡΙΖΑ : Λεβεντιά ο Τσίπρας, κουραμπιέδες οι άλλοι




Η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και νυν του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Βασίλη Λεβέντη.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου κατήγγειλε ότι συναντήθηκε με τον κ. Λεβέντη στο γραφείο 51 της Βουλής και της ζητήθηκε να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα της. Μάλιστα αντρόπιαστη και αδιάφορη για τις συνέπειες αποκάλυψε ότι έχει καταγράψει σε στικάκι την επίμαχη συνομιλία και ότι θα παραδώσει την έδρα της αφού προηγουμένως ξεμπροστιάσει τον Βασίλη Λεβέντη.

Στη συνέχεια ξέχασε αυτό που είπε, ότι θα παραδώσει την έδρα της και άρχισε να λέει ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας την πικρία της για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει αφήσει απροστάτευτη στις επιθέσεις του Λεβέντη.

Και εκεί που νομίζαμε ότι όλα είναι καλά η Μεγαλοοικονόμου σε έξαρση βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά κατά πάντων, και στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Οικονόμου, στην συνέχεια με το μάτι της να γυαλίζει η Μεγαλοοικονόμου σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε φωνάζοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!

Στην Μεγαλοοικονόμου, στον Παπαχριστόπουλο, στην Παπακώστα, στην Αυλωνίτου και σε μερικές δεκάδες τραγικές προσωπικότητες εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται η ακροαριστερή κυβέρνηση Τσίπρα!! Κάποιος να δώσει ένας τέλος σε αυτά τα νούμερα που δίνουν παραστάσεις στο τσίρκο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου