Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Τίποτα τυχαίο Αυλωνίτου όπως Παπαχριστόπουλος : «Και να μην υπήρχε Βόρεια Μακεδονία θα έπρεπε να την εφεύρουμε»



Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά και εάν δεν ταίριαζαν δεν θα συμπεθέριαζαν γιατί τέτοια ποιότητα μυαλού δεν βρίσκεται οπουδήποτε αλλά σίγουρα βρίσκεται μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

23 Ιανουαρίου, ο "μέγας' Θ. Παπαχριστόπουλος είπε γλείφοντας τον Αλέξη Τσίπρα : «Γελάνε στην Ευρώπη. Είναι άραγε απειλή για την Ελλάδα η FYROM; Γελάνε όσοι το ακούνε. Το διαμελισμό της τον θέλουνε για τη Μεγάλη Αλβανία και τη Μεγάλη Τουρκία. Και να μην υπήρχε η FYROM θα έπρεπε να την εφεύρουμε, μόνο καλό έχει να προσφέρει στη χώρα. Αυτή η κυβέρνηση, που έχει απορρίψει την επιλογή της αδράνειας, τολμάει».

Για να έρθει 27 Ιανουαρίου η σειρά της άλλης στελεχάρας και ποιότητας Αυλωνίτου που της άρεσε φαίνεται η βλακεία Παπαχριστόπουλου και πρόσθεσε σε τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για την FYROM «η χώρα αυτή έχει μεγάλη ανάγκη για την επιβίωσή της εμάς. Έτσι και εμείς την έχουμε ανάγκη για την αναβάθμισή μας αυτή τη χώρα» για να καταλήξει ακολούθως στο συμπέρασμα ότι: «επομένως θα έλεγα ότι αν δεν υπήρχε πραγματικά θα έπρεπε να την εφεύρουμε».

Εμείς τι άλλο να πούμε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου