Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Γελάνε τα έδρανα στην βουλή με την προκλητικότητα Παπαχριστόπουλου : Δεν παραδίδω την έδρα μου



Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έδειξε σε όλους ότι πρόκειται καθαρά για την καρέκλα και την διατήρηση της βουλευτικής του αποζημίωσης, λέγοντας ότι αν ο Πάνος Καμμένος με διαγράψει σήμερα δεν θα παραδώσω την έδρα.

Ο Παπαχριστόπουλος είπε, ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση, γλύφοντας έτσι τον Τσίπρα και ότι στην περίπτωση που σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων «αν σας διώξει, σας διαγράψει, ο Καμμένος σήμερα, όταν θα κληθείτε να πάρετε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσετε την έδρα σας;» ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ευθέως ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο «όταν θα εκλειψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Για να θολώσει τα νερά για σχετική του συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παπαχριστόπουλος είπε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου