Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ο λαός ακόμα και οι Συριζαίοι θα πρέπει να δώσουν ένα μάθημα στον Παπαχριστόπουλο



Κάποια στιγμή ο λαός θα πρέπει να δείξει στον Παπαχριστόπουλο την έξοδο από την πολιτική για να σταματήσει ο γυρολόγος να κοροϊδεύει για να επιβιώσει πολιτικά.

Ο Παπαχριστόπουλος είναι ότι πιο άσχημο και αηδιαστικό υπάρχει στην πολιτική ζωή της χώρας και τέτοιου είδους πολιτικοί πρέπει να απομονωθούν και να μην έχουν λόγο στον δημόσιο βίο.

Ο για λίγες ημέρες ακόμα βουλευτής των ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε στην «ΕΡΤ» και είπε ότι θα παραδώσει την έδρα του σε 4 με 5 ημέρες, ότι δεν ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας, ότι αποτελεί δέσμευση ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι απλός πολίτης, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση και ότι είναι οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ και ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Μάλιστα ο Παπαχριστόπουλος έφτασε τέτοιο σημείο αηδίας για όσους τον άκουγαν όταν χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ως παγκόσμιου βεληνεκούς και το έδειξε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών που το είχε ανάγκη η χώρα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου