Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας έχει βρει τους 151 για τις Πρέσπες και έχει φέρει σε απόγνωση τον Καμμένο



Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πλειοψηφία- χάρη και στο Ποτάμι- για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή, εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι ο Πάνος Καμένος είχε διαφωνήσει με το θέμα των Σκοπιών και το 2007, όταν ήταν μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, άλλα είτε δεν θυμάται, είτε είπε ψέματα, γιατί ο κ. Καμμένος δεν είχε εκφράσει τότε καμία διαφωνία» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη διαμάχη μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. Η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών και έχει φέρει τον κ. Καμμένο σε απόγνωση». Το ερώτημα, πρόσθεσε, είναι κατά πόσο θα σηκώσει τη φωνή του ο υπουργός Άμυνας για τα μάτια του κόσμου.

«Θα ακούσουμε σύντομα μία δακρύβρεχτη δήλωση του υπουργού Άμυνας, αφού δεν έχει και άλλες επιλογές, δεν έχει κόμμα ούτε τίποτα, βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας και θα αλλάξει γνώμη» εκτίμησε η βουλευτής της Ν.Δ.«Στο μεσοδιάστημα αυτό όμως που προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να δει αν έχει κυβέρνηση με τον κ. Καμμένο, η οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο» 

Δεν υπάρχει ελπίδα να υπάρξει ανάπτυξη με τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου