Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Μακεδονία του Αιγαίου θέλει ο Ζάεφ και ο ακροαριστερός Τσίπρας σφυρίζει αδιάφορα



Ένα έγκλημα της ακροαριστεράς και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα που θα έχει άσχημες συνέπειες στην Ελλάδα. Οι αυτουργοί αυτού του εγκλήματος δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι όχι μόνο στις εκλογές αλλά και στα ποινικά δικαστήρια.

Για «Μακεδόνες του Αιγαίου» μίλησε ξεκάθαρα ο Ζόραν Ζάεφ και οι δηλώσεις του, ανατρίχισαν τους Έλληνες και τους έκαναν να ανησυχούν περισσότερο για τις επιπτώσεις του ξεπουλήματος Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο Ζόραν Ζάεφ είπε προκαλώντας : «Μιλάτε για τους Μακεδόνες στην Ελλάδα με τόσο πάθος και αυτό είναι θαυμάσιο. Ας αναρωτηθούμε τι κάνουμε για αυτούς. Ας είμαστε ειλικρινείς, κάναμε κάτι γι αυτούς; Η επίλυση αυτού του προβλήματος που είχαμε για 27 χρόνια, αυτό ήταν ένα βάρος στους ώμους μας. Τώρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες, τώρα έχουμε ευκαιρίες για τα παιδιά στην Ελλάδα να μάθουν τη μακεδονική γλώσσα – μέχρι τώρα αυτό απαγορευόταν, ήταν ένα θέμα ταμπού. Η ελληνική γλώσσα ήδη διδάσκεται στη Μακεδονία. Έχουμε μια ευκαιρία να τους βοηθήσουμε αληθινά, να απομακρύνουμε τα σύνορα». 

Μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ ανοίγει δυστυχώς θέμα των δήθεν «μακεδονικών μειονοτήτων» και αυτό θα το παλέψουν τα Σκόπια σε βάρος της Ελλάδας γιατί ένας ακροαριστερός που κάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ξεπούλησε εύκολα χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες την Μακεδονία μας και την ιστορία μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου