Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Προσπάθησαν να καλύψουν το "δικός μας είναι αυτός" Που ρώτησε ο Τσίπρας



Προσπαθούν να διαψεύσουν καθαρό βίντεο και επιστρατεύουν και την γυναίκα που καθόταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα που δέχτηκε την ερώτηση. 

Ποτέ δεν ειπώθηκε από τον πρωθυπουργό «Δικός μας είναι αυτός» στη συνάντησή του με κατοίκους στο Μάτι, όπως αποκαλύπτει η ίδια η γυναίκα στην οποία απευθύνθηκε ο πρωθυπουργός αλλά δυστυχώς την διαψεύδει το καθαρό βίντεο.

«Αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ» είπε στο protothema.gr η Κατερίνα Μαλλά, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων στο Μάτι που συναντήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη 27 Νοεμβρίου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά κάθε άλλο παρά ότι δεν ειπώθηκε αυτό συνέβη.

Στο ερώτημά του Πρώτου Θέματος τι της είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Κατερίνα Μαλλά διευκρινίζει ότι το ερώτημα ήταν: «Η κόρη σου είναι αυτή;» και ζητά να διορθωθεί το ρεπορτάζ επειδή, όπως μας λέει, «δεν θέλει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις».


Δείτε το βίντεο όσες φορές θέλετε και στο τέλος του αποσπάσματος κρίνεται οι ίδιοι εάν την ρώτησε για την κόρη της η για το εάν είναι δικός μας αυτός :




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου