Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Μεθυσμένη φωτογράφος προκάλεσε κακό χαμό σε γάμο και συνελήφθη



Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι όταν προσλαμβάνει το λάθος φωτογράφο για τη δεξίωση;

Άντε να μην τους κολακεύουν οι φωτογραφίες! Εκτός βέβαια αν η φωτογράφος είναι η Κάθριν Λι Μέχτα, μια 26χρονη Τεξανή με πολύ κακές συνήθειες και εθισμούς…

Η Μέχτα έδωσε άλλη έννοια στον κακό χαμό, αφού οργίασε (στην κυριολεξία), κάνοντας τη γαμήλια δεξίωση τόσο για το ζευγάρι, όσο και για τους καλεσμένους αξέχαστη! Για το λάθος ωστόσο λόγο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή γυναίκα (η οποία εργάζεται και ως μοντέλο με το ψευδώνυμο Μαξ Μάκινταϊρ), αφού μέθυσε, «στρίμωξε» έναν από τους καλεσμένους και έκανε σεξ μαζί του. Μόνο που δεν ήταν και τόσο αδιάκριτη, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή.



Ο υπεύθυνος του κέντρου κάλεσε έτσι την αστυνομία, καταγγέλλοντας τη Μέχτα για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Όταν όμως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τη συλλάβουν, εκείνη έγινε έξαλλη, άρχισε να τους βρίζει χυδαία υπό εμφανή επήρεια αλκοόλ, ενώ δεν δίστασε να «ευχηθεί» το θάνατό τους, εκτοξεύοντας απειλές, αφού ο πατέρας της «θα φρόντιζε να απολυθούν όλοι».


Οι προσπάθειες μάλιστα των εκπροσώπων του Νόμου να τη συνετίσουν, όχι απλά έπεσαν στο κενό, αλλά η 26χρονη κατάφερε να τους ξεφύγει. Ήθελε βλέπετε να κάνει την ανάγκη της! Και τι καλύτερο… μέρος από ένα δέντρο στη μέση του κήπου, ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου!

Η αστυνομία της μικρής πόλης Γουέδερφοντ ανακοίνωσε πάντως τελικά τη σύλληψη της άτακτης φωνόγραφου στο κέντρο εκδηλώσεων The Springs

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά, στο τζάκετ της Μέχτα υπήρχε μία συνταγή ενός αγχολυτικού φαρμάκου. Η συνταγή ήταν στο όνομά της, ωθώντας έτσι τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ανέμιξε το φάρμακο με αλκοόλ και την κατηγορούμενη στην τόσο ακραία συμπεριφορά.

Ωστόσο, σύμφωνα με μία γυναίκα που δηλώνει αδελφή της 26χρονης, η Μέχτα ισχυρίζεται πως «ξέφυγε» λόγω του νοθευμένου αλκοόλ που σέρβιραν στη δεξίωση.

«Είπε ότι βγήκε έξω και δύο άντρες προσπάθησαν να την προσεγγίσουν και να κάνουν ανάρμοστα πράγματα. Εκείνη άρχισε να ουρλιάζει, προσπαθούσε να ζητήσει βοήθεια, με αποτέλεσμα τα πράγματα να πάρουν αρνητική τροπή», πρόσθεσε η γυναίκα.


Πηγή : cnn.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου