Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Γελάει η υφήλιος με τις δηλώσεις Παππά ότι θα κερδίσουν τις εκλογές και οι δημοσκοπήσεις λένε ψέματα



Ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και είπε να κάνει την Ελλάδα και όλη την υφήλιο να γελάσει με την ακροαριστερή αισιοδοξία του.

Μέσα σε όσα είπε κρατάμε αυτά που μας έκαναν περισσότερο να γελάσουμε είναι ότι οι εκλογές 2019 θα κριθούν από την οικονομία, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητά του ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα».

Γελάσαμε επίσης για την οικονομική κατάσταση, που παρατήρησε πως «θα έχουμε τον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό και την καταβολή μερίσματος, όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια. Παγιώνεται μια εικόνα ανάκαμψης της οικονομίας που το βλέπει και στην τσέπη του ο πολίτης».

Και μας τελείωσε στην ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις, που ανέφερε ότι «έχουν υπάρξει πεδίο λαθροχειριών και πεδίο συστηματικών λαθών (…) Ας αναρωτηθεί ο κόσμος για ποιον λόγο ούτε το 2012, ούτε στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 και στο δημοψήφισμα οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω». Ενώ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ξεκαθάρισε: «Με τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη δεν θα χρειαστεί να συνεργαστούμε επειδή θα είναι στην αντιπολίτευση και επειδή υπάρχει ένα ιδεολογικό και πολιτικό χάσμα».

Έλεος!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου