Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο Παρασκευόπουλος με το κατάπτυστο πόρισμα του έδωσε θάρρος στον Ρουβίκωνα να ιδρύσει γραφείο



Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει τεράστιο κακό στην κοινωνία με τον νόμο έγκλημα που έφερε στην δικαιοσύνη και αποφυλακίστηκαν σκληροί κακοποιοί με μοναδικό σκοπό για να ευνοηθούν λίγοι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ που είναι καταδικασμένοι για βαριά αδικήματα όπως η τρομοκρατία.

Την περίοδο 2015 έως και 2018 εκμεταλλευόμενοι λόγους αναπηρίας αποφυλακίστηκαν με τον νόμο έγκλημα Παρασκευόπουλου  341 κρατούμενοι, ενώ από το 2009 έως το 2014 με τον προηγούμενο νόμο που ήταν αυστηρότερος είχαν αποφυλακιστεί για λόγους αναπηρίας μόλις 57.

Και επειδή είναι συνηθισμένος στην ανευθυνότητα ο Παρασκευόπουλος και ίσως για κάποιο ιδιαίτερο λόγο που ξέρει ο ίδιος ο Παρασκευόπουλος φτιάχνει νόμους και βγάζει πορίσματα που ενισχύουν την παραβατικότητα ειδικά των αντιεξουσιαστών, έδωσε θάρρος και στον Ρουβίκωνα να αλωνίζει και στα πανεπιστήμια. 

Μετά την δημοσιοποίηση του κατάπτυστου πορίσματος Παρασκευόπουλου για την εγκληματικότητα στα ΑΕΙ που πρότεινε διαπραγμάτευση και παραχώρηση χώρων σε καταληψίες προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων, με τον ίδιο βέβαια να εμμένει στις θέσεις του, ήρθε και το γραφείο της εγκληματικής οργάνωσης του Ρουβίκωνα μέσα στην φιλοσοφική σχολή με τις ευχές Παρασκευόπουλου.

Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να ερευνήσει καλά τον ρόλο Παρασκευόπουλου γιατί δεν φαίνεται να ενεργεί για το κοινό καλό αλλά για λίγους συντρόφους και εκλεκτούς.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου