Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Είναι ανέλεγκτοι και αντρόπιαστοι όπως ο Ζουράρις: Βόλευε την Ελλάδα το «Μακεδονία του Ιλιντεν»



Είναι πλήρως ταυτισμένος με ανθέλληνες, τεμπελοεπαναστάτες ακροαριστερούς ο Ζουράρις που τους χαρακτηρίζει και καλλιεργημένους και ώριμους πνευματικά!!

«Γενικώς η Aριστερά επειδή είναι πιο καλλιεργημένη και πιο ώριμη πνευματικώς πάντοτε από τη Δεξιά, βεβαίως είναι πάντα πιο εύκολη και πιο ευεπίφορη στην επίλυση θεμάτων, που έχουν να κάνουν με έριδα και με σύγκρουση, ασχέτως αν η λύση είναι καλή ή κακή» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο Κώστας Ζουράρις και σύστησε μέχρι το κτίριο που στεγάζεται ο σταθμός από τα γέλια.

Κλήθηκε να σχολιάσει ο ακατάλληλος Ζουράρις τα πρακτικά από τις συνεδριάσεις των πολιτικών αρχηγών των Σκοπίων και είπε ο απαράδεκτος «Θα πρέπει κανείς να θέτει υπό συζήτηση και την αξιοπιστία των πρακτικών των Σκοπιανών. Θα πάρουμε ως καλαμάρι και χαρτί, ό,τι γράφουν οι Σκοπιανοί; Σιγά την αξιοπιστία δηλαδή. Εγώ διαφωνώ γενικά με την ύπαρξη της «Μακεδονίας» στο όνομα των Σκοπίων, αλλά το «Ίλιντεν» μας βόλευε, μέσα στη γενική σύγχυση που υπάρχει στις έριδες των Βαλκανίων, γιατί αναγνωρίζουν μόνοι τους οι Σκοπιανοί ότι είναι Βούλγαροι και όχι Μακεδόνες. Το 1941 αναγνωρίζουν οι ίδιοι ότι είναι Βούλγαροι. Μέσα σε μία κακή, κατά τη γνώμη μου ρύθμιση του ονοματολογικού, εφόσον εγώ διαφωνώ πλήρως με το όνομα «Μακεδονία», το «Ίλιντεν» ήταν καλύτερη αυτή η λύση για μας, γιατί σήμαινε αυτομάτως ότι αυτοί ήταν Βούλγαροι».

Και συνέχισε λέγοντας ε: «Οι Μακεδόνες Συριζαίοι κόπτονται γιατί τους ενοχλεί πάρα πολύ το ζήτημα των Σκοπίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μία πρόταση λύσης με το προσύμφωνο, το οποίο λέει ότι αυτή η συνολική ρύθμιση για την Ελλάδα, με την οποία εγώ δεν συμφωνώ. Η Δεξιά και το Κέντρο μας οδήγησαν στην καταστροφή επί 55 χρόνια. Η κυβέρνηση προσπαθεί ουσιαστικά να μαζέψει τα συντρίμμια. Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ρίξει 17 φορές κάτω τον μισθό κι εμείς τον ανεβάσαμε κατά 3-4%, αυτό είναι επιτυχία. Το Σκοπιανό είναι ένα θέμα από τα πολλά που χειρίζεται η κυβέρνηση. Η Αριστερά βελτίωσε τις συνθήκες για τους εργαζομένους στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές προσλήψεις μερικής απασχόλησης, αλλά σκεφτείτε ότι επί προηγούμενων κυβερνήσεων γινόταν μόνο απολύσεις.»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου