Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Καταγγελίες γνωστού δημοσιογράφου της ΕΡΤ: Ο Παππάς ελέγχει μέσα ενημέρωσης να επέμβει ο εισαγγελέας




Ο δημοσιογράφος μετέφερε πληροφορίες ότι τη Δευτέρα ανεβαίνει στην ΕΡΤ εφέτης ανακριτής

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet του Αντώνη Αλαφογιώργου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο οποίος εγκάλεσε τον Σεραφείμ Κοτρώτσο για το γεγονός ότι αν και δεν είναι υπάλληλος της ΕΡΤ έχει δύο εκπομπές, αφήνοντας αιχμές για το κόστος της μεικτής παραγωγής. Ο Σ. Κοτρώτσος στην διάρκεια της διαδικτυακής συνομιλίας προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, μη απαντώντας ουσιαστικά στο ερώτημα του συναδέλφου του που αφορούσε το κόστος και την ανάθεση των εκπομπών. Στη συνέχεια μάλιστα κατηγόρησε τον Α. Αλαφογιώργο για «ξεκατινιάσματα» και τον προκάλεσε να τον αντιμετωπίσει ενώπιος ενωπίω.

Ο διάλογος ¨




Ο παρουσιαστής κάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ!




Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από τον Αντώνη Αλαφογιώργο ο οποίος αρχικά μετέφερε την πληροφορία ότι τη Δευτέρα στην ΕΡΤ «ανεβαίνει εφέτης ανακριτής» και στη συνέχεια επανήλθε στο πρόσωπο του Δημήτρη Ασπρογέρακα γράφοντας «θεωρώ ότι ο άμεμπτος Δημήτρης Ασπρογέρακας θα κάνει το καθήκον του όπως αρμόζει στη νομική επιστήμη».



θεωρω οτι ο αμεμπτος Δημητρης Ασπρογερακας θα κανει το καθηκον του, οπως αρμοζει στη νομικη επιστημη.


Με πληροφορίες από την ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου