Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Κάνει τον "επιτυχημένο" στην περιφέρεια ο Τσίπρας με περιφερόμενους χειροκροτητές




Μετά μετά την στημένη επίσκεψή του στο Μάτι, ο κ. Τσίπρας, θέλοντας επικοινωνιακά να δείξει δήθεν ότι την δεν φοβάται την επαφή με τον κόσμο, βρέθηκε στην Κρήτη, σε πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον με τεράστια ασφάλεια και περιφερόμενους χειροκροτητές να καλύπτουν τις φωνές των πολιτών που αντιδρούν.

Σε ένα στημένο καθεστωτικό σκηνικό τον Τσίπρα υποδέχθηκαν στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων λίγοι στημένοι πολίτες που τον χειροκροτούσαν κάνοντας τους ευτυχισμένους, και φωνάζοντας για να καλύπτουν τις φωνές αυθόρμητων αγανακτισμένων πολιτών που είχαν απομακρυνθεί από τους αστυνομικούς και την ασφάλεια του Τσίπρα και φώναζαν το σύνθημα που ακούγεται σε όλη την χώρα «προδότη».

Μαζί του ο Αλέξης Τσίπρας είχε και τον Παύλο Πολάκη, ότι χειρότερο για δημόσιες εμφανίσεις μαζί του πανελλαδικά και δεκάδες συνοδοί του για να δείχνουν μπούγιο.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την στημένη επικοινωνιακή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, έκαναν παρέμβαση οι πραγματικού κάτοικοι της περιοχής και κατήγγειλαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη 4/9, είχε φέρει «χειροκροτητές» από άλλες περιοχές, τους οποίους οι μόνιμοι κάτοικοι έβλεπαν για πρώτη φορά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου