Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Τσίπρας θέλει να προλάβει τον Μητσοτάκη και να τάξει μείωση ΦΠΑ εστίασης και ΕΝΦΙΑ



Πανικός στην κυβέρνηση και στο Μαξίμου μετά από κάθε συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και ειδικά τώρα που ξεκινάει η ΔΕΘ.

Έτοιμος να πει ψέματα με ακατάσχετη παροχολογία ο Αλέξης Τσίπρας, και να εξαπατήσει και πάλι τους Έλληνες πολίτες για να προλάβει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, σε ποσοστά έως 30% στις μικρές και χαμηλότερης αξίας ιδιοκτησίες, και όχι την κατάργηση του όπως εξαπατούσε τους Έλληνες πολίτες για να τον ψηφίσουν είναι έτοιμος να εξαγγείλει από την ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απο τον Ιανουάριο του 2018, έχει δεσμευθεί για μείωση του ΕΝΦΙΑ  κατά 30% μέσα σε δύο χρόνια, με ταυτόχρονη εναρμόνιση των αντικειμενικών με τις εμπορικές αξίες, για έκπτωση 40 με 50% για όλες τις εργασίες που αφορούν την πλήρη ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των υφιστάμενων ακινήτων και για μείωση της γραφειοκρατίας στη μεταβίβαση ακινήτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας για να προλάβει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατόπιν εορτής θα εξαγγείλει την επαναφορά του ΦΠΑ στην εστίαση από 24% σε 13%, στο πλαίσιο των μέτρων φορολογικής ελάφρυνσης του 2019, που θα χρηματοδοτηθούν από το προβλεπόμενο υπερπλεόνασμα της συγκεκριμένης χρονιάς. Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί από τον Αύγουστο του 2018 για άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% -και σε δεύτερο χρόνο στο 11%.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου