Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Έτοιμος να υποσχεθεί και να εξαπατήσει ψυχρά τους πολίτες στην ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας



Την γνωστή τακτική του ψέματος και της απάτης, επιστρατεύει Αλέξη Τσίπρα που με αυτή κατάφερε να πάρει τις εκλογές.

Θα υποσχεθεί ότι θεωρεί αυτός και το κόμμα του ότι είναι αρκετό να εξαπατήσει τους πολίτες, και να αντιστρέψει λίγο το κλίμα εναντίον του ίδιου και της κυβέρνησης του και ας μην γίνουν ποτέ, όπως έκανε και πριν από 4 χρόνια.

Παροχές και υποσχέσεις , με κύριο μοχλό τα δήθεν κοινωνικά μέτρα ψίχουλα που εάν και θα πάρει και τις πολιτικές ανάπτυξης που είναι μόνο στο μυαλό τους γιατί απλά δεν έχουν ικανότητα να τις υλοποιήσουν. 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει και πάλι τον δήθεν επιτυχημένο ψυχρός αποτυχημένος και αμετανότητος, και θα δείξει ότι παρουσιάζει το πολιτικό και οικονομικό σχέδιο της αποτυχημένης κυβέρνησης του.

Θα εξαγγείλει την υποστήριξη της εργασίας με προμετωπίδα την επαναφορά των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την αύξηση του κατώτατου μισθού, καθώς και φοροελαφρύνσεις και εάν του κάτσει ίσως και την αναστολή για μετά τις εκλογές και σε καμία περίπτωση την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων.

Βέβαια το ΔΝΤ και το Βερολίνο εμφανίζονται ανυποχώρητοι στην ανάγκη εφαρμογής του μέτρου παρόλο που ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει ότι του έχει ζητηθεί και συμφέρει τους ξένους, ακόμα και να ξεπουλήσει την Μακεδονία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου