Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ένας θλιβερός Τσίπρας με σηκωμένο το δάχτυλο αντί συγνώμης



Χωρίς καμία ευθύνη της κυβέρνησης παρουσιάστηκε ο επικίνδυνος και αντρόπιαστος Αλέξης Τσίπρας. Αντί να ζητήσει συγνώμη, σήκωσε ο απαράδεκτος το δάχτυλο, ανήθικος προκλητικός και αναφέρθηκε στο «καταστροφικό οικιστικό παρόν» που διαμορφώθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις κάνοντας ότι δεν ξέρει ότι ο ίδιος έχει υπογράψει την αναστολή των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων από τον Νοέμβριο του 2015

Εξήγγειλε μια δέσμη των 20 μέτρων που αφορούν κυρίως διοικητικά προβλήματα για την καταγραφή και τον έλεγχο των αυθαιρέτων και ανακοίνωσε την κατεδάφιση 3.200 αυθαιρέτων που επαναλαμβάνουμε ο ίδιος είχε υπογράψει την αναστολή των κατεδαφίσεων τους από το 2015.

Το τραγικό είναι ότι έκανε ότι θρηνεί αλλά φαινόταν η ακροαριστερή του κοροϊδία και περιορίστηκε αντί να ζητάει συνέχεια συγνώμη να κατηγορεί τις προηγούμενες κυβερνήσεις για πολιτική δειλία, για ρουσφετολογία, για ψηφοθηρικές συναλλαγές με την αυθαιρεσία και για συμβιβασμό με τις παθογένειες. 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον μια τραγική φιγούρα ένας τελειωμένος πρωθυπουργός που θα μείνει στην ιστορία με μελανά χρώματα και θα γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τους επόμενους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου