Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Νέα ακροαριστερή αλητεία της κυβέρνησης επιβραβεύοντας τον πολύ ισοβίτη Κουφοντίνα



Απίστευτες ακροαριστερές πρακτικές μιας κυβέρνησης που δεν έχει κρύψει την συμπάθεια της σε τρομοκράτες και κάθε είδους ακροαριστερό κακοποιό με σκληρά εγκλήματα στην πλάτη του.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε κρυφά η μεταγωγή του καταδικασμένου ισοβίτη τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα με 11 φόνους στην πλάτη του στις ανοικτές αγροτικές φυλακές Βόλου, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης και ελέγχεται από τον Κοντονή.

Οι αγροτικές φυλακές αποτελούν ανοικτά και όχι κλειστά υψίστης ασφαλείας καταστήματα κράτησης, οι κρατούμενοι είναι εργαζόμενοι και συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν αγροτικές εργασίες εκτός φυλακής.

Είναι επικίνδυνη κυβέρνηση που δεν την ενδιαφέρει να προκαλεί ευνοώντας τρομοκράτες και δείχνει ποιοι αλήτες κυβερνάνε την χώρα.

Ένα ακόμα ανησυχητικό είναι ότι η εργασία που κάνουν οι φυλακισμένοι μειώνει την ποινή τους, και αυτό είναι το σχέδιο για τον Κουφοντίνα ώστε να καταφέρει να αποφυλακιστεί και αυτό ευτυχώς φεύγοντας αυτή η αλητεία που έχουμε για κυβέρνηση δεν θα επιτευχθεί, και ας τολμήσει οποιοσδήποτε ακροαριστερός κακοποιός να διαμαρτυρηθεί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου