Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζεται και στο εξωτερικό! Η Ρωσία απέλασε Έλληνες διπλωμάτες



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνας πρέσβης κλήθηκε στο ρωσικό ΥΠΕΞ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις «μη φιλικές ενέργειες της Αθήνας» κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων, όπως χαρακτηρίζει η Μόσχα την απέλαση των δύο διπλωματών.

Σε ανακοίνωσή του ρωσικού υπουργείου, αναφέρεται ότι ο πρέσβης Ανδρέας Φρυγανάς παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, υποβάλλοντας υπόμνημα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες έγινε γνωστό στον Ελληνα πρέσβη ότι η κίνηση της Αθήνας ήταν προβοκατόρικη και πώς η Μόσχα θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

Και πριν περάσει λίγη ώρα έγιναν γνωστά και τα αντίποινα της Μόσχας η οποία άφησε να περάσει το πένθος στην Ελλάδα και έδωσε την απάντησή της για τις απελάσεις Ρώσων από τη χώρα μας με την κατηγορία της ανάμειξης στην υπόθεση του Μακεδονικού.

Ειδικότερα, οι Ρώσοι απελαύνουν τον εμπορικό ακόλουθο της Ελλάδας και τον υπεύθυνο επικοινωνιών της ελληνικής πρεσβείας, ενώ δίνουν ένα προσωπικό μήνυμα στον Νίκο Κοτζιά απαγορεύοντας την είσοδο στη Ρωσία του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού, Γιώργου Σακελλαρίου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου