Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Έχουμε ένα δειλό, επικίνδυνο και ξεφτιλισμένο πρωθυπουργό ντροπή για την χώρα.



Η παράσταση που έδωσε το βράδυ της φωτιάς ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει ακόμα μία φορά το πόσο μικρός και ξεφτιλισμένος άνθρωπος είναι, ακατάλληλος για το μπόι της θέσης του πρωθυπουργού.

Η αποκάλυψη ότι το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ ήξερε, έδωσε παράσταση μπροστά στις κάμερες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής κάνοντας ότι δεν ξέρει και θέλοντας να κρύψει την αλήθεια, δείχνει ακόμα μία φορά το πόσο ξεφτίλα κυβέρνηση έχουμε στην χώρα που  είναι ταυτόχρονα ανίκανη και κυνική για να μην χάσει με κάθε τρόπο την εξουσία.

Αυτός ο ανίκανος και επικίνδυνος πρωθυπουργός δεν δίστασε να μετατοπίσει την ευθύνη μίας τραγωδίας στους πολίτες κάτι που δεν τόλμησε να κάνει ποτέ κανένας πρωθυπουργός σε εθνική τραγωδία. 

Νόμιζε ότι διορίζοντας τους πυρόπληκτους και δίνοντας τους λεφτά θα ξεχαστεί η ανικανότητα του, η κυνικότητα του και το πόσο επικίνδυνος είναι ο ίδιος και όλη η κυβέρνηση του.

Τι ασύμμετρες απειλές μας είπε, ακόμα και για τρομοκρατία μας ανέφερε, εμφάνιζαν χρησιμοποιημένα γκαζάκια από σκουπίδια για να αποδείξουν δήθεν εμπρησμό, χρησιμοποίησαν για άθλια προπαγάνδα αποπροσανατολισμού τα φιλικά ΜΜΕ, και όλα αυτά επειδή επειδή είναι δειλός και ξεφτιλισμένος πρωθυπουργός, και δεν ήθελαν να φανεί ότι έχει καταρρεύσει ο κρατικός μηχανισμός εντελώς .

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «αναλαμβάνει την ευθύνη», χωρίς να την συνοδεύει με την παραίτηση του και την παραίτηση της κυβέρνησης του, δεν είπε ούτε μία συγνώμη στα θύματα της ανικανότητας του, και να είσαστε σίγουροι ότι για το μόνο που έχει στεναχωρηθεί είναι ότι η πυρκαγιά και οι νεκροί του χάλασαν το πάρτι που θα έστηνε για την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου