Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Στημένα παιχνίδια Ζάεφ για να εξυπηρετηθούν οι εκλογικοί σχεδιασμοί της ελληνικής κυβέρνησης



Κρυφές συναντήσεις Τσίπρα - Ζάεφ που μαγειρεύονται περίεργα παιχνίδια με την ημερομηνία ψήφισης της συμφωνίας ξεπουλήματος για τη Βόρεια Μακεδονία, φάνηκε ότι γίνονται σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσε ο Ζόραν Ζάεφ στην ΕΡΤ. 

Από την συνέντευξη που έδωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δημιουργείτε η αίσθηση της σκόπιμης καθυστέρησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εκλογικοί σχεδιασμοί της ελληνικής κυβέρνησης και δεν είναι περίεργο αφού μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στα βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Ο Ζάεφ αποκάλυψε στην συνέντευξη του τις ημερομηνίες του δημοψηφίσματος, δύο τον Σεπτέμβριο και μία τον Οκτώβριο, και εκεί αποκαλύπτει το στημένο παιχνίδι για να κρατηθεί λίγο ακόμα η κυβέρνηση ΣΥΡΖΑΝΕΛ στην εξουσία λέγοντας ότι θα φέρει προς κύρωση το δημοψήφισμα στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, και θα τεθεί σε ψηφοφορία τον Ιανουάριο του 2019. 

Αυτό σημαίνει ότι στην ελληνική βουλή θα έρθει πολύ αργότερα κι ενδεχομένως είτε να συμπέσει με την προεκλογική περίοδο είτε, αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο, να γίνει η κύρωση από την επόμενη Βουλή.

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι γεγονός και τα κόμματα που την ξεπούλησαν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, οι αρχηγοί των κομμάτων που ξεπούλησαν την Μακεδονία είναι οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, αυτό δεν αλλάζει το πολιτικό μέλλον και των δύο όσο και να καθυστερήσει η διαδικασίας κύρωσης του ξεπουλήματος.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου