Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Τελειωμένος πολιτικά ο Καμμένος δίνει σώου για Μακεδονικό και τον προσγειώνει το Μαξίμου


Βλέποντας ο Καμμένος ότι έχει τελειώσει πολιτικά και παρασέρνει μαζί του όλο το κόμμα των ΑΝΕΛ, προσπαθεί να αποτρέψει αυτή την κατρακύλα και να εξαφανιστεί πολιτικά τουλάχιστον αξιοπρεπώς χωρίς να τον κυνηγάνε και αυτόν και τα στελέχη όπου τους βρουν.

Δίνοντας νέα συνέντευξη Τύπου πρωί πρωί στις 08:30 στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δήλωσε πως υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι η συμφωνία των Πρεσπών να έχει ισχύ. «Πρέπει να γίνει δημοψήφισμα, να προχωρήσουν και οι συνταγματικές αλλαγές και ύστερα η συμφωνία να έρθει προς κύρωση στην Βουλή και όταν έρθει θα φροντίσω εγώ να μην κυρωθεί», είπε ενώ έχει συνεργήσει στο ξεπούλημα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα για να δείξει ότι μπορεί να ξεπούλησε αλλά θα το σώσει είπε «Να δηλώσω ξεκάθαρα, ως πρόεδρος ΑΝΕΛ, ότι δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού, εκτός και αν έρθει με 180 βουλευτές και αλαλάξουν στάση ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ».

«Δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία χωρίς την άποψη του Ελληνικού λαού. Ο Ελληνικός λαός θα αποφασίσει. Αυτό γίνεται ή με την ψήφιση από 180 βουλευτές, ή με δημοψήφισμα ή με εκλογές».«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να προχωρήσει η συμφωνία χωρίς την άποψη του Ελληνικού λαού», πρόσθεσε ξεφτιλίζοντας περισσότερο τον εαυτό του αφού όλοι οι Έλληνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό ξέρουν ότι συνέργησε για να υπογραφεί η συμφωνία του ξεπουλήματος και τώρα ότι και να λέει εξαπατά και κοροϊδεύει τον κόσμο.

Και στο τέλος, τέλος τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχει πλέον ανάγκη αφού όπως λένε θα περάσει το ξεπούλημα από την βουλή και χωρίς Καμμένο.

Λίγες ώρες μετά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου πανικού που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος, το Μέγαρο Μαξίμου, τον αδειάζει πανηγυρικά και τον ξεφτιλίζει

Η ανακοίνωση του Μαξίμου

«Η κυβέρνηση θα τηρήσει κατά γράμμα όσα ακριβώς προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά την ολοκλήρωση της κύρωσης από το κοινοβούλιο της FYROM η ελληνική πλευρά έδωσε τη συγκατάθεση της να εκκινήσουν διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα καταλήξουν σε πρωτόκολλο ένταξης, αν και μόνο αν, ολοκληρωθούν επιτυχώς η Συνταγματική μεταρρύθμιση και το δημοψήφισμα στη γείτονα χώρα. Οι διαδικασίες αυτές προβλέπεται να ολοκληρωθούν το νωρίτερο στο τέλος του έτους.

Ακολούθως η ελληνική κυβέρνηση θα φέρει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή τόσο τη συμφωνία, η οποία μόνο μετά από τη κύρωσή της και από τις δυο πλευρές τίθεται σε ισχύ, όσο και το πρωτόκολλο ένταξης της γείτονος στο ΝΑΤΟ που θα συνταχθεί μόνο εφόσον η γείτονα εκπληρώσει τους παραπάνω όρους. Η ελληνική κυβέρνηση είναι κυβέρνηση συνασπισμού δυο κομμάτων και λειτουργεί συλλογικά πάντοτε στα πλαίσια που ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι.

Επιθυμία της κυβέρνησης είναι η Συμφωνία για την επίλυση ενός προβλήματος που για χρόνια βαραίνει την εξωτερική μας πολιτική να έχει τη μέγιστη δυνατή πλειοψηφία στη Βουλή.

Όταν με το καλό η άλλη πλευρά εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη Συμφωνία, η κυβέρνηση θα πάρει αποφάσεις σε ότι αφορούν τη διαδικασία κύρωσης συλλογικά, πάντοτε σεβόμενη τις διεθνείς δεσμεύσεις αλλά και το Σύνταγμα της χώρας.

Ο κος Μητσοτάκης που έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία ως ο πρώτος στην ιστορία αρχηγός της αντιπολίτευσης που ζητάει και προβλέπει εκλογές από την αρχή της θητείας της Κυβέρνησης, ενώ αυτές θα γίνουν στο τέλος της θητείας, καλό είναι να σταματήσει να εκτίθεται τόσο.

Ας του θυμίσει κάποιος την παροιμία με το βοσκό και το λύκο. Στο τέλος θα έρθει ο λύκος μα δεν θα πιστεύει κανείς το βοσκό…»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου