Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Με σχέδιο εθνικού προδότη συνεχίζει ο Τσίπρας! Τώρα θα ξεπουλήσει στην Αλβανία



Άφωνους άφησε τους Έλληνες ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες όταν αναφέρθηκε ότι  η Αθήνα συζητά ζήτημα συνόρων με την Αλβανία.

Αφού είχε ολοκληρωθεί απο τον Αλέξη Τσίπρα το πρώτο σκέλος ξεπουλήματος της Μακεδονίας όπου η Ελλάδα έδωσε το πράσινο φως στην ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ. Και αφού είχε χειροκροτήσει τον Ζάεφ που έλεγε περήφανος ότι είναι Μακεδόνας και μιλάει την Μακεδονική γλώσσα είπε έχοντας πάρει φόρα να αποκαλύψει και τα σχέδια του και για την Αλβανία.

Μόλις ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τα Τίρανα, ο αδίστακτος Τσίπρας είπε : «Τα δύο θέματα που απομένουν, πέραν της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, είναι το ζήτημα του εμπολέμου και των συνόρων το οποίο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να βρεθεί μια κάποια διευθέτηση. Θέματα τα οποία όμως ενώ έχουμε προχωρήσει σε ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ολοκληρώσει. Έδωσα λοιπόν, συμφώνησα μάλλον με τον Αλβανό ομόλογό μου, το επόμενο διάστημα οι δύο υπουργοί Εξωτερικών να εντείνουν τις προσπάθειές τους, χωρίς να έχουμε κάποια ιδιαίτερη πίεση, για να δούμε σε ποιο βαθμό θα μπορέσουμε να έχουμε μια θετική διευθέτηση το συντομότερο δυνατόν»

Με λίγα λόγια το ξεπούλημα συνεχίζεται με πρώτη υπογραφή τον εύκολο Νίκο Κοτζιά που δεν θα δίσταζε να ξεπουλήσει όλη την Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε έντονα για τις κρυφές διαπραγματεύσεις του Τσίπρα και με την Αλβανία 

«Η μυστική διπλωματία των κ. Τσίπρα και Κοτζιά είχε ήδη ως αποτέλεσμα την εθνικά επιζήμια συμφωνία με τα Σκόπια. Έκπληκτοι οι πολίτες μαθαίνουν τώρα ότι μια αντίστοιχη συμφωνία προωθείται και με την Αλβανία. 

Καλούμε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών να ενημερώσουν άμεσα τη βουλή για τι ακριβώς συζητούν εν κρυπτώ με τα Τίρανα. Αρκετά στοίχισαν στην Ελλάδα οι πάσης φύσεως διαπραγματεύσεις του κ. Τσίπρα, κρυφές και φανερές».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου