Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ο Καμμένος προκλητικός δεν σεβάστηκε και πάλι τους "μόνο" 84 νεκρούς στο BBC




Προκλητικός ο Καμμένος ρίχνει ευθύνες στα αυθαίρετα της περιοχής, υποστηρίζοντας πως για την τραγωδία δεν μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω, καλύπτοντας  την Πολιτική Προστασία που υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών και την ξεφτίλα κυβέρνηση της χώρας.

Ο δημοσιογράφος του BBC τον ρώτησε για το ποιος έδωσε άδεια σε αυτούς τους κατοίκους  να κτίσουν έσπευσε να αποποιηθεί κάθε ευθύνη απαντώντας: «δεν τους το επιτρέψαμε εμείς».

«Αυτό είναι ένα έγκλημα του παρελθόντος, γιατί στο Μάτι και σε αυτήν την ακτογραμμή της Αττικής, όλες αυτές οι κατοικίες, η πλειοψηφία έχουν οικοδομηθεί χωρίς άδεια. Εχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους. Μετά από μια τέτοια τραγωδία ήρθε η στιγμή να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην ακολουθούν τους νόμους και τους κανόνες» είπε ο Πάνος Καμμένος.

«Δηλαδή λέτε ότι το γεγονός ότι οι κάτοικοι έκτισαν σπίτια ανάμεσα στα πεύκα χωρίς άδεια ήταν ριψοκίνδυνο; Και αν ναι η επόμενη ερώτηση είναι πώς του επετράπη να το κάνουν;», ρώτησε ο Βρετανός δημοσιογράφος. «Δεν το επιτρέπουμε», κατέληξε ο αντρόπιαστος υπουργός Άμυνας.

Λέγοντας επίσης «Οι Ένοπλες Δυνάμεις, η αστυνομία και οι υπηρεσίες έδρασαν με σχέδιο την κατάλληλη στιγμή». θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει καταλάβει όλη η υφήλιος, ότι είναι ικανοί αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει για ακόμα μία φορά είναι παντελώς ανίκανοι και προκλητικοί.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου