Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ο νόμος Παρασκευόπουλου για αυτό φτιάχτηκε για να δίνει συνέχεια άδειες σε τρομοκράτες συντρόφους



Ο νόμος έγκλημα Παρασκευόπουλου είχε στόχο να ευνοήσει τρομοκράτες συντρόφους και μαζί με αυτούς ευνόησε και σκληρούς ποινικούς σε βάρος της κοινωνίας.

Τώρα εξηγείται γιατί παραμένει σε ισχύει ο νόμος έγκλημα και από τον Κοντονή σε βάρος της κοινωνίας και παρά τα αλλεπάλληλα κρούσματα νέας παραβατικότητας από σκληρούς ποινικούς που αφήνονται ελεύθεροι, δεν λένε να τον αλλάξουν γιατί εάν αλλάξει δεν θα πάρει άδειες ο σύντροφος τρομοκράτης Κουφοντίνας.

Οργισμένη ανακοίνωση από την Νέα Δημοκρατία : 

«Είναι αδιανόητο να εκβιάζεται το κράτος, επειδή ένας δολοφόνος κάνει απεργία πείνας. 
 Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει αμέσως τον κατάπτυστο νόμο Παρασκευόπουλου και αμετανόητοι τρομοκράτες, όπως ο Κουφοντίνας, δεν θα παίρνουν άδεια εξόδου από τις φυλακές».

Η διεθνής αντιδράσεις για τις αλλεπάλληλες άδειες του εκτελεστή τρομοκράτη της 17Ν κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΥΠΕΞ της Τουρκία: 

«Οι ελληνικές αρχές έδωσαν για τρίτη φορά διήμερη άδεια εξόδου στον καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνα.

Αυτό το άτομο έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Τσετίν Γκιοργκιού, διπλωματικού υπαλλήλου της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα το 1991, για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντενίζ Μπουλούκμπασι, συμβούλου της τουρκικής πρεσβείας το 1991, καθώς και για συμμετοχή στη δολοφονία του Χαλούκ Σιπαχίογλου, συμβούλου της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα το 1994.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την άδεια που δόθηκε για τρίτη φορά στον Κουφοντίνα ο οποίος είχε πάρει άλλες δυο φορές. Αυτό το γεγονός ενισχύει τις αμφιβολίες μας για τον τρόπο λειτουργίας του δικαστικού συστήματος στην Ελλάδα.

Η ανοχή που δείχνουν σε έναν τρομοκράτη που έχει βάψει τα χέρια του με αίμα , είναι ασέβεια στους πεσόντες διπλωμάτες μας όπως και στις οικογένειες τους. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό το να επωφεληθεί ένας άναδρος τρομοκράτης ο οποίος έχει δολοφονήσει τους διπλωμάτες μας που έχουν υπηρετήσει με τιμή στις αντιπροσωπείες μας στο εξωτερικό.

Καλούμε τις ελληνικές αρχές να μην κάνουν βήματα που θα δημιουργήσουν αδυναμία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους ενέργειες για την τιμωρία των τρομοκρατών».

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι τρομοκράτες δεν παίρνουν άδεια

«Οι τρομοκράτες δεν πρέπει να παίρνουν άδεια από τη φυλακή».
«Αυτές οι άδειες προσφέρουν ένα κίνητρο στους οπαδούς του για να διαπράξουν περαιτέρω βίαιες και καταστρεπτικές πράξεις στο όνομα του . Βρίσκεται τώρα σε διήμερη άδεια και είναι η τρίτη άδεια που λαμβάνει τον τελευταίο χρόνο. Είναι ένας τρομοκράτης που έχει καταδικαστεί για πολλές δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένου του στρατιωτικού ακόλουθου της (αμερικανικής) πρεσβείας Γουίλιαμ Νορντίν στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και του λοχία της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας Ρόναλντ Στιούαρτ. Η πρεσβεία μας στην Αθήνα έχει ήδη μεταφέρει τη σοβαρή μας ανησυχία σχετικά με αυτή την απόφαση στην ελληνική κυβέρνηση».

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα στο twitter :

«είναι μία επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των πολλών θυμάτων του και περαιτέρω κίνητρο για τους αναρχικούς ακολούθους του να διαπράξουν βίαιες και καταστροφικές ενέργειες στο όνομά του».


H Βρετανίδα πρεσβευτήw στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ στο Twitter :

« Η θέση μας είναι γνωστή. Προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους» 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου