Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ξεφτιλίστηκε ο Κοντονής για το φιάσκο Novartis κάνοντας αναφορά στον Αβέρωφ



Ο Σταύρος Κοντονής βλέποντας ότι έχουν ξεφτιλιστεί με την Novartis τα έδωσε όλα στην βουλή λέγοντας :  «Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη συντηρητική παράταξη: το φάντασμα του Ευάγγελου Αβέρωφ. Θυμόμαστε τι είχε συμβεί στη Βουλή όταν συζητιόταν η αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης. Ο Ευάγγελος Αβέρωφ μπροστά στο αδιέξοδο το οποίο αντιμετώπιζε αναγκάστηκε να αποσύρει την Κ.Ο. από τη Βουλή για να μην πλησιάσει κανείς την κάλπη ή στην ψηφοφορία» 

Και πρόσθεσε πάνω στην αφωνία του για το αποτέλεσμα : «Το πράξατε και κατά τη συζήτηση της συγκρότηση της προκαταρκτικής επιτροπής. Αποσύρατε την ΚΟ της ΝΔ έτσι ώστε οι βουλευτές να μην έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τη γνώμη τους επί του θέματος το οποίο είχε τεθεί και διαμορφώνετε τώρα τις προϋποθέσεις για να κάνετε το ίδιο. Γι’ αυτό σας λέω ότι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη ΝΔ, Το φάντασμα του Ευάγγελου Αβέρωφ».

Δείτε το video: 


Και πήρε την απάντηση του από τον Νίκο Δένδια : «Αν υπήρχε στην αίθουσα ο Ευάγγελος Αβέρωφ δεν θα υπήρχε ως φάντασμα. Θα υπήρχε ως ευλογία και λυπάμαι που δεν υπάρχει ως ευλογία για να σας βάλει λίγο μυαλό»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου