Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Μητσοτάκης: Ντροπή να φτιάχνεται στις Βρυξέλλες και το σχέδιο για την επόμενη μέρα



«Πρωτοφανές επίπεδο υποκρισίας από την κυβέρνηση Τσίπρα» - «Ποτέ δεν έχω δει τέτοιο επίπεδο γλώσσας και συμπεριφοράς, σε κυβερνητικό κόμμα», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, εκτιμώντας ότι ουδείς θα ξαναπιστέψει τις κενές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το ήθος και το ύφος της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε πως από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε στην ηγεσία της ΝΔ επιδίωξε ευρύτερες συναινέσεις, ωστόσο ο κ. Τσίπρας τορπίλισε κάθε τέτοια δυνατότητα και επέλεξε τοξικό λόγο και την πολιτική της συνειδητής συκοφάντησης. 

«Ποτέ δεν έχω δει τέτοιο επίπεδο γλώσσας και συμπεριφοράς, σε κυβερνητικό κόμμα», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού φροντίζει να κρατάει ζωντανή τη χειρότερη μορφή του «αυριανισμού». 

Ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε υποκρισία από πλευράς Αλέξη Τσίπρα, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα υποπέσει στο αμάρτημα των ανεδαφικών υποσχέσεων απλώς προς άγραν ψήφων.

Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας έταξε τα πάντα, όταν ήξερε ότι θα γίνει κυβέρνηση. Για σκεφτείτε, τι θα τάξει τώρα, που ξέρει ότι θα χάσει. Όμως κανένας δεν θα τον ξαναπιστέψει». 

Αναφερόμενος στις προτάσεις της ΝΔ, είπε ότι είναι επεξεργασμένες και αποτελούν μείγμα ρεαλισμού και ελπίδας, κοστολογημένο και μελετημένο.

Προσέθεσε ότι ποτέ ο ίδιος δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του «να πέσει στην παγίδα της παροχολογίας». 

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται στο πολυσυζητημένο κυβερνητικό αναπτυξιακό πρόγραμμα της χώρας, «καρφώνοντας» την κυβέρνηση που δεν το έχει δώσει στη δημοσιότητα.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου