Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

10 κάτοικοι υποδέχθηκαν τον Τσίπρα στη Λήμνο τρέμουν μην το δείρουν στην Λέσβο



Στη Λήμνο, βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη και φορείς της πόλης.

Στην υποτονική υποδοχή ζήτημα είναι να βρέθηκαν δέκα κάτοικοι γιατί οι υπόλοιποι κρατήθηκαν μακριά για να μην τον προπηλακίσουν.

Ο δήμαρχος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό δωρίζοντας του το έμβλημα του δήμου του νησιού, που απεικονίζει τη βασίλισσα Υψιπύλη, καθώς και έναν αμφορέα φτιαγμένο από κοχύλια, με τον κ. Τσίπρα να αναφέρει ότι θα τον τοποθετήσει στο Μέγαρο Μαξίμου για να κοσμεί τον χώρο.

Τον Τσίπρα συνοδεύουν οι στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ, υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γιώργος Πάλλης. 

Αντίθετα με την Λήμνο δεν θα καταφέρουν να συγκρατήσουν τους κατοίκους της Λέσβου και φοβούνται τον προπηλακισμό του Αλέξη Τσίπρα από τους εξαπατημένους  κατοίκους.

Σε φρούριο έχει μετατραπεί το νησί της Λέσβου αφού βρίσκονται εκεί για να προστατέψουν τον Τσίπρα επτά διμοιρίες των ΜΑΤ, με 170 άνδρες, ενώ επί ποδός θα βρίσκονται και άλλοι 100 αστυνομικοί, άνδρες των τοπικών δυνάμεων Λέσβου και Χίου. 

Στο νησί έχουν μεταβεί επίσης, 40 άτομα, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ θα ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικό πέπλο προστασίας του πρωθυπουργού για την ασφάλεια των επικοινωνιών και των τηλεφωνικών επαφών του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου