Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Οι πρόωρες εκλογές είναι βέβαιες: Οι πιθανές ημερομηνίες



Το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες είναι πάρα πολύ κοντά,  με τον Αλέξη Τσίπρα να συζητάει τις ημερομηνίες που του προτείνουν οι συνεργάτες του και από την άλλη έχει βάλει το Μαξίμου να διαψεύδει το ενδεχόμενο.

Ψάχνουν το αφήγημα στο Μαξίμου για το οποίο θα προσφύγουν στις κάλπες και ένα καλό σενάριο για να εξαπατήσουν και πάλι τον ελληνικό λαό και όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε, όπως το ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και η οικονομία δήθεν καλπάζει.

Οι εισηγήσεις για κάλπες που συζητά ο Αλέξης Τσίπρας είναι : 

Ή για τον Οκτώβριο του 2018 ή για τον Μάιο του 2019 και δεν πρόκειται να κάνει εκλογές όπως λένε μερικοί μαζί με τις ευρωκλογές.

Η πιο πιθανός μήνας εκλογών είναι τον Οκτώβρη του 2018 εάν και εφόσον δεν του βγει να πάρουν παράταση ένα εξάμηνο τα νέα καταστροφικά μέτρα που έχει υπογράψει, ειδικά για συνταξιούχους που κανονικά πρέπει να ξεκινήσουν Ιανουάριο του 2019. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ξεκάθαρα στον Αλέξη Τσίπρα, αν είναι τόσο σίγουρος για το αφήγημά του περί καθαρής εξόδου να προχωρήσει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο και άρα να το θέσει στην κρίση του λαού.

 «Αν θεωρούν ότι μνημόνια τέλος, ας θέσουν αυτή την άποψη στην κρίση του λαού», μήνυσε εχθές στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συντονιστικό των τομεαρχών, απ’ όπου κήρυξε το κόμμα και τα στελέχη του σε εκλογική ετοιμότητα.

«Αν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εννοούν τα όσα υποκριτικά διαλαλούν, ας δοκιμαστούν. Αν βλέπουν ανάπτυξη, ας δοκιμάσουν εάν την ίδια γνώμη έχουν οι πολίτες. Αν όντως πιστεύουν ότι λένε αλήθεια, ας την επαληθεύσουν στις κάλπες. Αν σέβονται, όπως λένε τον λαό, ας τον εμπιστευτούν. Και αν δεν φοβούνται τη Ν.Δ., ας αναμετρηθούν επιτέλους μαζί της», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2018. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου