Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ο Τσίπρας έκανε τον κόκορα στο υπουργικό συμβούλιο χωρίς να έχει πάρει ένα τηλέφωνο τον Ερντογάν



Και μόνο η συμπεριφορά του Τσίπρα εδώ και ενάμιση μήνα στην υπόθεση των δύο στρατιωτικών δείχνει πόσο ένοχος είναι στην καταγγελία που του προσάπτει ο Ερντογάν για το ότι του έταξε τους 8 αντικαθεστωτικούς.

Εάν δεν ήταν ένοχος θα τον είχε πάρει τηλέφωνο τόσο καιρό να τους ζητήσει επίσημα, αλλά δεν έχει τι να πει γιατί έχει ξεφτιλιστεί.

Προτιμά μέσα στην ξεφτίλα του να κάνει τον κόκορα εκ του ασφαλούς με κραυγές τύπου φέρτε πίσω τα παιδιά μας κοροιδεύοντας τον κόσμο.

Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο αφού διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα ασφαλής με ισχυρές συμμαχίες και δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανησυχία, τόνισε ότι η Ελλάδα δεν απειλεί κανένα αλλά δεν φοβάται και κανέναν και κάλεσε την Τουρκία να αφήσει αυτή την στάση αφού δεν οδηγεί πουθενά.

Κάλεσε την Τουρκία να επιστρέψει τους Ελληνες στρατιωτικούς γιατί είναι άδικο να κρατούνται και όπως είπε όπως η Ελλάδα έχει επιστρέψει στρατιώτες στο παρελθόν το ίδιο περιμένει να πράξει και ο Τούρκος πρόεδρος. Αλλά το θέμα που εξοργίζει τον ελληνικό λαό είναι ότι δεν τολμάει να το πει στον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο.

Είπε ο Αλέξης Τσίπρας για το θέμα της Τουρκίας : «Η Τουρκία εντείνει την προκλητικότητα της. Είναι δεδομένο ότι η στάση της αυτή σχετίζεται και με τις εξελίξεις στο εσωτερικό της και με την αναδιαμόρφωση των διεθνών σχέσεων που παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά, ειδικότερα γύρω από το συριακό. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε διπλωματικό δίαυλο. Ηδη η ομόθυμη στάση της ΕΕ και το αυστηρό μήνυμα αποτελεί πολύ σημαντική εξέλιξη για τα εθνικά μας θέματα. Για αυτό πρέπει να κλείσουμε τα θέματα με τους βόρειους γείτονές μας. Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής πιστεύω ότι κάνει ζημιά μια στείρα αντιπαράθεση. Πρέπει να διαχειριστούμε με ενότητα, νηφαλιότητα και ψυχραιμία την τουρκική προκλητικότητα».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου