Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ο Κοντονής την είπε δήθεν στον Τόσκα: «Κάποιος πρέπει να αμύνεται όταν απειλείται» Αλλά δεν μας είπε για τον νόμο αποφυλακίσεων



Ρε Κοντονή κοίτα να καταργήσεις τον εγκληματικό νομό Παρασκευόπουλου και άσε τα μαθήματα στους άλλους, κοίτα πρώτα το έγκλημα που διαπράττεις καθημερινά με τις αποφυλακίσεις.

Εμφανίστηκε ο Κοντονής να βάλει δήθεν στην θέση του τον Νίκο Τόσκα για τα όσα είπε, αλλά δεν άρθρωσε  κουβέντα για τον εγκληματικό νόμο Παρασκευόπουλου που προστατεύει και διατηρεί και ο ίδιος με αποτέλεσμα να αποφυλακίζονται χιλιάδες σκληρή κακοποιοί.

Είναι απορίας άξιο ρωτάνε οι πολίτες γιατί ο Κοντονής συντηρεί μετά από τόσα περιστατικά ένα νόμο έγκλημα κατά της κοινωνίας;;; Ποιους συντρόφους εξυπηρετεί;

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Πρωινή Ανάγνωση του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής και ερωτηθείς σχετικά με τις δύο υποθέσεις ανέφερε ότι η άποψή του είναι πως όταν «κάποιος πρέπει να αμύνεται όταν απειλείται». Πρόσθεσε ωστόσο, ότι το νομικό μας οπλοστάσιο είναι πλήρες, και τα δικαστήρια αντιμετωπίζουν πολύ προσεκτικά τέτοιες υποθέσεις.  

Παράτησε όμως ότι εάν υπάρξει ανάγκη να αλλάξει κάτι στον Ποινικό Κώδικα, το υπουργείο θα αναλάβει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία και εννοεί για την άμυνα των πολιτών χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον νόμο έγκλημα Παρασκευόπουλου για να προστατέψει το κράτος τους πολίτες.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου