Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Το νέο φιάσκο φρεγάτα, ξεφτιλίζει Κουβέλη, κυβέρνηση Τσίπρα και μας διασύρει διεθνώς



Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα μας με αυτή την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την ανεπάρκεια των στελεχών που την απαρτίζουν. 

Στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ο υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος άδειασε τον Φώτη Κουβέλη ξεφτιλίζοντας τον, καθώς υποστήριξε πως όσα είχε δηλώσει προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός, για τις δύο γαλλικές φρεγάτες Fremm που θα προμηθευτεί η Ελλάδα και θα είναι έτοιμες να πλεύσουν το καλοκαίρι, δεν ισχύουν. 

Προς το παρόν, είπε η άλλη στελεχάρα της κυβέρνησης Πάνος Καμμένος, δεν υπάρχει καμία συμφωνία αλλά μόνο προφορικές συνομιλίες Τσίπρα – Μακρόν. 

Το τραγικότερο όλων είναι ότι ο Φώτης Κουβέλης καθόταν ακριβώς δίπλα του την ώρα τη συνέντευξη τύπου και άκουγε την ξεφτίλα από τον Καμμένο χωρίς να πει λέξη.

 Είπε μάλιστα ο Καμμένος στην αγωνία του να τον πιστέψουν οι δημοσιογράφοι ότι «αυτό που σας λέω είναι η αλήθεια», εννοώντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία για την προμήθεια φρεγατών από τη Γαλλία και μετά την ξεφτίλα κάλυψε τον Φώτη Κουβέλη υποστηρίζοντας πως «έχει την ευθύνη για την ελληνική αμυντική βιομηχανία και μάχεται για να ξαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία» και εκεί οφείλονται οι δηλώσεις του.

Το αποτέλεσμα ξεφτιλιστήκαμε και πάλι διεθνώς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου